vps

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: آموزش هاي پيشرفته ويژوال بيسيك

  1. #1

    Post آموزش هاي پيشرفته ويژوال بيسيك

    سلام. خوب چون من دلم اكانت جي باكس ميخواد پس ميام پست آموزشي ميزنم. تو اين تاپيك هم اگه بشه هر روز يه آموزش براي ويژوال بيسيك ميزنم. فقط براي تشكر و يا كارهاي الكي اين تاپيك رو پر نكنيد و فقط و فقط پست آموزشي در اين تاپيك بزاريد.
    خوب ميريم سراغ آموزش 1:
    نحوه كامپايل كردن برنامه و اجراي آن بروي سيستم هاي ديگر بدون نياز به ساخت SETUP:
    خوب شايد براتون پيش اومده باشه كه خواسته باشيد كه يه برنامه رو بسازيد و روي دستگاه هاي ديگه اجرا كنيد ولي مجبور بشيد كه از SETUP استفاده كنيد. خوب دليل اينكار استفاده برنامه شما از چند DLL و يا OCX ميباشد كه برنامه براي اجرا شدن نياز به آنها دارد. براي مثل فايل MSVBVM60.DLL يك فايل هست كه همه برنامه هاي ويژوال بيسيك به آن نياز دارند. اگر شما بخواهيد كه برنامه مورد نظر روي همه كامپيوتر ها كار كنه بايد اين فايل رو هم كنار برنامتون بزاريد.
    و اگر از كامپوننت ها و يا DLL هاي ديگه بجز API ها استفاده ميكنيد بايد اون فايلها رو هم كنار برنامه بزاريد. و البته يادتون باشه كه براي OCX ها نياز به ريجستركردن اونها داريد. ميتونيد با يه فايل BAT اونها رو به سادگي ريجستر كنيد. فقط كافي كه از دستور regsvr32 filename.ocx استفاده كنيد. اين دستور رو هم ميتونيد توسط يه برنامه كه خودتون ساختيد اجرا كنيد تا يه SETUP اختصاصي براي برنامتون بسازيد. پس هميشه بايد فايلهايي رو كه برنامه به اونها احتياج دارن كنار برنامه بزاريد و OCX ها رو هم ريجستر كنيد.

  2. #2

    Post درس 2: استفاده از بانك اطلاعات Access بدون Activex

    درس 2: استفاده از بانك اطلاعات ACCESS
    خوب براي درس 2 نحوه استفاده از بانك اطلاعات ACCESS رو توي برنامه آموزش ميدم.
    براي اينكار بايد اول يك DLL رو به برنامتون اضاف كنيد. از منوي Project گزينه References رو انتخاب كنيد بعد روي Microsoft ActiveX data object 2.7 كليك كنيد و اون رو انتخاب كنيد. بعد روي OK كليك كنيد. خوب تا اينجا شما DLL‌ رو به برنامتون اضافه كرديد. حالا بايد يه كانكشن بسازيد و به بانك اطلاعات وصل بشيد. براي اينكار داخل يك ماژول دستورات زير رو بنويسيد:
    کد:
    Public objConn As Connection
    Public objRS As Recordset
    خوب حالا توي تابعي كه ميخواهيد با اون شروع به استفاده از بانك كنيد دستور زير رو بنويسيد:
    کد:
    Set objConn = New Connection
    objConn.Provider = "Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;"
    objConn.Open "filename.mdb"
    خوب با اينكار شما يك كانكشن ساختيد و به بانك اطلاعات وصل شديد. حالا هر وقت كه ميخواهيد از يه Table استفاده كنيد كافيه كه يك Recordset رو با اون Table باز كنيد. مثلا:
    کد:
    Set objRS = New Recordset
    objRS.Open "tblName"
    آبجكت Recordset به شما امكان جستجو و حركت و تغيير و حذف و ... رو ميده. دقيقا مثل Recordset توي ActiveX كه توي ويژوال بيسيك به صورت معمولي هست. البته با اين تفاوت كه قدرت و امكانات اين DLL بالاتره. در ضمن ياتون نره كه وقتي كارتون با بانك اطلاعات تموم شد Set هايي رو كه كرديد دوباره به Nothing تبديل كنيد. مثلا:
    کد:
    Set objRS = Nothing
    Set objConn = Nothing
    با اين DLL‌ خيلي كارهاي ديگه هم ميتونيد انجام بديد. كافي هست كه يخورده باهاش ور بريد.

  3. #3
    عضو ممتاز sh2004 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    November 20th, 2006
    محل سکونت
    Shiraz
    ارسال ها
    169
    Thanked: 57
    قدرت اعتبار
    12

    پیش فرض

    حالا یه سوال البته من سری کارایی کردم ولی می خوام ببینم شما از چه روشی استفاده می کنی
    اگه ما بخواییم برا فرم های برنامه skin بذاریم باید چی کار کنیم؟

    بهترین روش چیه؟

  4. #4

    پیش فرض

    فكر ميكنم اين بدردت بخوره
    سورس برنامه + نزديك 100 تا Skin
    توي لينك زير Upload كردم
    http://www.freewebtown.com/ms_singers/vbSkinnerPro.zip

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •